Moderator

en in de verf- en te verven massa

Moderator

Berichtdoor Tobasign » wo sep 17, 2003 1:45 pm

Rangi wordt de stem van Tobasign in dit onderdeel van het Forum. Zij kan bogen op vele jaren ervaring in het textielkamp en is bovendien gespecialiseerd in het gebruik van de Tobasign-producten. Jullie kunnen haar over eender welk thema binnen haar vakgebied consulteren. Ze zal zich ongetwijfeld inspannen om met haar kennis uit te pakken. Alle Forumleden zijn uitgenodigd om mee in te pikken op de onderwerpen die zich aandienen.

Bedankt alvast aan Rangi voor haar inzet.

:P
Tobasign
Site Admin
 
Berichten: 61
Geregistreerd: do aug 28, 2003 9:23 pm

Berichtdoor rangi » wo sep 17, 2003 1:53 pm

Groeten aan iedereen.

Ik doe zeker mijn best om 'met verve' in te spelen op de vragen of bemerkingen die worden opgeworpen in deze sectie. Uiteraard geldt ook hier dat 'hoe meer textielzielen hoe meer vreugd'.

Tot schrijvens...
rangi
 
Berichten: 49
Geregistreerd: do sep 11, 2003 6:45 pm

Berichtdoor R » ma okt 20, 2003 12:54 am

rangi schreef:'hoe meer textielzielen hoe meer vreugd'


Dear Rangi,

het Nederlandstalige Forum lijkt langzaam te worden uitgerangeerd, nog voor het goed en wel op de sporen staat. Ergens mist de pagina de 'pointe' om het textielvolkje tot het beroeren van het toetsenbord te bewegen. Nochtans glijden volgens jouw zeggen maandelijks vele ogen over deze regels (6000 de voorbije maand). Maar de stap naar de vraagstelling wordt nauwelijks gezet, men kruipt liever achter het scherm dan in zijn pen.

Misschien is er gewoonweg geen behoefte aan dit soort vraagbaakforum voor de nederlandstaligen zoals die wél voor de spaanssprekenden schijnt te bestaan. De Lagelanders zijn meer zelfbedruipend zeg maar, het klimaat zit daar voor iets tussen. Ofwel is de aanpak van de pagina niet de korrekte, té overschaduwd door één merknaam, onvoldoende sexy, té literair voor de textielbewerkers die hun mosterd liever halen uit wat het oog ziet.

Wie zal het zeggen?

De enige weg die naar de hemel leidt, is de weg van de volharding, zegt een Chinees spreekwoord.

Voortdoen is de boodschap dus, voor die ene textielziel die jullie liefde voor het vak deelt en misschien ook ooit mededeelt. :roll:

R
R
 
Berichten: 21
Geregistreerd: do sep 04, 2003 10:16 am
Woonplaats: Barcelona


Keer terug naar Handen uit de mouwen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron